pijl

Lidmaatschapskaarten 2023/2024

ijsvereniging_wvf_ijsvereniging_wvf_kaarten.jpg

Net als de afgelopen jaren zal voor het seizoen 2023/2024 de kaartverkoop via de webshop plaatsvinden. Wie vorige jaren via de webshop heeft gekocht, ontvangt in de loop van de maand november een mail met daarin de informatie over de verkoop (check uw spambox!). Mocht u niet eerder op deze manier de ledenkaarten aangeschaft hebben, kijk dan op onze website en sociale media voor meer informatie. De online kaartverkoop via de webshop geldt voor de periode van zaterdag 10 november tot en met zondag 10 december 2023.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om fysiek, in het clubgebouw, kaarten aan te schaffen. Dit gaan wij verzorgen op maandag 20 november van 19.00 - 20.00 uur, vrijdag 24 november van 19.00 - 20.00 uur, voorafgaand aan de ledenvergadering, zaterdag 25 november van 10.00 - 12.00 uur en op donderdag 7 december van 19.00 - 20.00 uur in ons clubgebouw aan de Meester Koolenweg 10.

Deze manier van kaartverkoop vervangt de afgelopen jaren, de deurverkoop. Bent u niet in de gelegenheid om via de webshop een kaart te kopen óf langs te komen in ons clubgebouw, neem dan contact met ons op via mail of via het telefoonnummer van de secretaris van de ijsvereniging.

Mailadres: leden@ijsverenigingwvf.nl

Ook dit seizoen hebben wij weer plannen en mogelijkheden genoeg om tijdens een vorstperiode veilig open te gaan. Zéker voor onze leden. Dus wilt u verzekerd zijn van de mogelijkheid om te schaatsen en ijspret voor u en uw (klein)kinderen, schaf dan uw kaarten aan via de webshop of op de verkoopavonden in ons clubgebouw.

 

Ook wij moeten in deze tijden op de kleintjes letten en besparen op de energiekosten. Daarom zal het water later op de baan worden gepompt. Wij zullen nauwlettend de weersvoorspellingen in de gaten houden om zo op tijd de baan te vullen.

Houd onze website en de sociale media (Twitter, Facebook, Instagram) in de gaten voor informatie en updates.

Datum om alvast te noteren: vrijdag 24 november 2023 te 20:00 uur, algemene ledenvergadering.


Aanbevolen artikelen