print zoom-in zoom-uit

Afscheid ijsmeester Klaas Eikenaar

16 Feb 2021 09:02

De laatste avond van deze drie schaatsdagen werd extra speciaal. Klaas Eikenaar nam na 41 jaar in het bestuur van IJsvereniging WVF te hebben gezeten afscheid. Klaas blijft natuurlijk wel als deskundige met al zijn ervaring verbonden aan de IJsvereniging. Klaas werd afgelopen zondag bedankt voor al zijn inzet in deze 41 jaar en werd gehuldigd. Zijn vrouw Gerrie heeft hem het verenigingsspeldje opgespeld en Rob overhandigde hem het levenslange lidmaatschap van de IJsvereniging. Door Petra werd hij in de bloemetjes gezet.

Na de huldiging maakte Klaas een ereronde over de ijsbaan, op een slee, die werd getrokken door een ijsveegmachine, met als bestuurder Edo. Klaas sprak nog een dankwoord en er werd nog geproost. Het radiofragment van het interview met Klaas van enkele jaren geleden was goed te horen uit de luidsprekers en de ijstransplantatie in 2018, dat het landelijk nieuws haalde, werd nog aangehaald.

Veel dank Klaas voor al die jaren waarin, jij je hebt ingezet voor de IJsvereniging.

Laatste nieuws

Afscheid ijsmeester Klaas Eikenaar 16 Feb 2021 09:02 De laatste avond van deze drie schaatsdagen werd extra speciaa... Lees verder
Zondag 14 februari 2021 14 Feb 2021 08:02 ... Lees verder