print zoom-in zoom-uit

Een drukbezette ijsbaan!

04 Feb 2012 07:02
Het was me gisteren het dagje wel. Bij de opening om 10 uur stonden de eerste kinderen van de scholen uit Westenholte en Stadshagen al te wachten. Het leek zo mooi te worden. Tegen half elf begon de sneeuw te vallen, maar dat maakte de pret van de kinderen en uiteraard de groten er niet minder om. Er werd in de loop van de dag met behulp van vele bestuursleden en vrijwilligers (waarvoor dank!) hard gewerkt om de grote aantallen liefhebbers zo veel mogelijk te laten schaatsen. Nadat rond 4 uur het sneeuwen stopte werd de baan weer behoorlijk bereidbaar.

In verband met tv-opnamen voor het programma PUBERRUIL van de KRO dat 2 uur vertraging had i.v.m. de files (uitzending volgt later) bleef de baan deze keer open en kon tot 10 uur worden doorgeschaatst. Maar wat daarna gebeurde was bijzonder. Met man en macht is gewerkt aan een heerlijk schone baan om U vandaag Uw rondjes te laten draaien. Ook de vele schaatsers hadden gisterenavond al een perfecte baan voor zich.

Nogmaals dank aan allen! Wij hopen U vandaag te ontmoeten op onze baan! Iemand had nog een leuk idee. Zet op marktplaats maar een advertentie. Gratis af te halen 2500 kilo sneeuw!!

Laatste nieuws

Lidmaatschapskaarten 2019 - 2020 08 Nov 2019 04:11 ... Lees verder
Skeelertocht vrijdag 27 september 2019 31 Aug 2019 03:08 ... Lees verder